Author Message
grodog
PostPosted: Sun Dec 30, 2018 8:49 am    Post subject:

vestcoat wrote:
Forum search hasn't worked for me for a long time. Can't view old posts on my profile. Forum search link still broken and has to be changed manually.

Usual error is: "Could not delete old search id sessions" "debug mode" and then a wall of nonsense.


Hmmm. Delete your Canonfire! cookies, that may work if you've got a corrupt session cookie there, vestcoat.

I was just able to search by both me and by you as author (after fixing the search URL), so the function is working.

Allan.
vestcoat
PostPosted: Thu Dec 27, 2018 11:49 am    Post subject:

Forum search hasn't worked for me for a long time. Can't view old posts on my profile. Forum search link still broken and has to be changed manually.

Usual error is: "Could not delete old search id sessions" "debug mode" and then a wall of nonsense.
Cebrion
PostPosted: Tue May 22, 2018 12:49 am    Post subject:

I get seven hits, including this post.
grodog
PostPosted: Tue May 15, 2018 1:22 pm    Post subject:

Broken again? Searching for "cuisine" (without quotation marks) in the forums yields http://www.canonfire.com/cf/modules.php?name=Forums&file=search&mode=results&sid=954334c9e312404d7e49b21926b0516e as a URL which shows:

Quote:

Could not delete old search id sessions

DEBUG MODE

SQL Error : 1153 Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes

DELETE FROM nuke_bbsearch_results WHERE session_id NOT IN ('0000efdfd4f51bbb61568dcfe60385af', '00027e3dec5fa63b8ba6faba22f23278', '0002d39dea540590c0d5490fa6ac98f9',
... lots more lines of code here ...
'b260f7c912ea7bb63e7618fad3b34306', 'cdae304ce49950780d7a48303dd218eb', 'ec221e88261770439297ba63f9e77ea8')

Line : 660
File : search.php


Yikes!

Allan.
grodog
PostPosted: Fri May 11, 2018 11:54 am    Post subject:

Hmmm. Must have been a momentary glitch. Working now.

Allan.
grodog
PostPosted: Fri May 11, 2018 6:55 am    Post subject:

Using the proper forum search link of http://www.canonfire.com/cf/modules.php?name=Forums&file=search I tried some searches this morning, but wasn't able to get a search result to appear in the web browsing window: it was just blank.

Anyone else seeing this? I'm using FF 60.0 (64 bit) browser.

Allan.
Cebrion
PostPosted: Sun Mar 15, 2015 2:02 pm    Post subject:

The problem is not with you or your OS, but with the links themselves. The old Forum Search had this address:

http://www.canonfire.com/cf/modules.php?name=Forums&file=search

The various links had the "/cf/" portion changed to "/cf/". The Forum Search has not yet been updated, but it is there, as are all of the links. The new Forum Search link is therefore:

http://www.canonfire.com/cf/modules.php?name=Forums&file=search

If you get a 404 error for anything, check the link and see if it has the "/cf/" bit. If so, just delete the "html" part of it, and it should take you where you want to go. The most notable links where this has yet to be fixed are the Forum Search and sign-up links.

I do not have the access to fix this myself, but Gary was notified of the problem a while back. I will notify him again.

As to your posts not being viewable through your user profile, I can see all 12 pages of them, so I don' know what to tell you there. Perhaps Gary can shed some light on why you specifically are not be able to access them.
vestcoat
PostPosted: Sun Mar 15, 2015 1:25 pm    Post subject:

I haven't bothered complaining for a while, but stuff continues to be messed up.

Using the forum search function takes me to a blank white page saying "No input file specified."

Going to my user profile and trying to page through my posts brings up a Canonfire-themed screen saying "No topics or posts met your search criteria."

I'm running up-to-date Firefox on Windows 7.
DrassustheGaunt
PostPosted: Wed Jul 30, 2014 11:35 pm    Post subject:

Ceb,

Site search works perfectly. I searched "pelor" and "erythnul". Got matches for both, clicked "more matches" at the bottom of the results page and got those, too.

Both the forum search (terms = "brain raid", "graz'zt and "slave lords") and my profile search of all my posts had the same problem - I'd get results but couldn't access beyond the first page. It would say there were no more after clicking either "next" or the page # I wanted at the bottom of the screen.

Updated Firefox to version 33 but no change in any of the above.

Sadly, I'm away from home and this isn't my machine so I can't mess with it too much.

Thanks again for your help.

- D
Cebrion
PostPosted: Wed Jul 30, 2014 10:34 pm    Post subject:

Yarrg! I don't know that to tell you. I think Firefox is up to 33 now, but I wouldn't count on an update fixing things. You never know though.

What are some search terms you have been using, and on which search engine have you been using them? I would like to check those too, as we did have search engine issues in the recent past. They seem to have been sorted out, so I want to know about any exceptions. Break them up by search engine used and term searched for, like so:

Site: "Nyrond", "Mordenkainen", "etc."
Forum: "Iuz", "Driz'zt", "sharknado", "etc." Razz
DrassustheGaunt
PostPosted: Wed Jul 30, 2014 9:05 am    Post subject:

Ceb,

Understood.

I'm using (and have been for some time) the one boxed in green to search the forums and the one boxed in yellow to search everything else, as indicated in your image.

Search seems to be working today but still having the "only first page is available" issue.

I'm using Firefox 30.0 as my browser.

Thanks for your time and patience.
Cebrion
PostPosted: Wed Jul 30, 2014 12:23 am    Post subject:

DrassustheGaunt wrote:
I'm def using that search function, yes.

There are TWO search functions. Which one is "that search function"? Look at the link I gave you and tell me which search function you are using- the one inside the green box or the yellow box- and what it is that you are searching for. Give me *specific* terms. I can still see your posts too, whether I am logged in under admin or not. My regular user profile is not quite as regular as others though, so I wonder if anybody else can access those pages. So I logged out completely and checked it out. I can still view your profile and all five pages of your posts. So, all good from here, which makes me wonder...what browser you are using?
DrassustheGaunt
PostPosted: Mon Jul 28, 2014 11:00 pm    Post subject:

I clicked the profile button under my posts (while logged in and logged out).

Then clicked "show all posts".

Then tried both the page numbers and the "next" button.

Still got the same message saying there is no more.

Here's the journal entry I mentioned to show I don't like bothering people unless I've done plenty of resolution attempts on my own:


http://www.canonfire.com/cf//modules.php?name=Journal&file=display&jid=151
DrassustheGaunt
PostPosted: Mon Jul 28, 2014 10:52 pm    Post subject:

Cebrion wrote:
I just clicked on your profile, and was able to view all five pages of your posts. As to the search function, which one are you using (there are two of them, as seen HERE)?



I'm def using that search function, yes.

(I have that and a few other helpful pages saved in my journal here, as you may see.)

I'll try checking both again.

I greatly appreciate your swift reply.
Cebrion
PostPosted: Mon Jul 28, 2014 10:47 pm    Post subject:

I just clicked on your profile, and was able to view all five pages of your posts. As to the search function, which one are you using (there are two of them, as seen HERE)?
DrassustheGaunt
PostPosted: Mon Jul 28, 2014 5:15 pm    Post subject:

Vestcoat said:

Quote:
AHHHH!!! I can't even look at my old posts! Going to my profile and clicking on "see all posts by vestcoat" takes me to what should be the first of seven pages, but my posts stop at 2/20/13 and the links to the other six pages of my posts fail. I'm trying to reference a discussion I participated in some time ago. This totally sucks. Trying to view the post history of other members also fails.



I'm having the same issue along with the aforementioned "search the forum" problems.
vestcoat
PostPosted: Thu Aug 22, 2013 10:03 am    Post subject:

Yep, the problems are returning. Once again, I'm only able to access the first page of search results. Clicking on subsequent pages is met with "No topics or posts met your search criteria"
grodog
PostPosted: Sat Aug 03, 2013 8:42 pm    Post subject:

Agreed, and the problem's not just the forum either: I searched for "demonomicon iggwilv" (no quotation marks) and got 0 hits back on articles on the site too....
Cebrion
PostPosted: Sat Aug 03, 2013 5:50 pm    Post subject:

Yep. Something is up. I did a general search for "demon" and only got hits going back to March of 2013. I am pretty sure that the word "demon" has come up prior to that date.
grodog
PostPosted: Sat Aug 03, 2013 2:13 pm    Post subject:

This isn't working for me, again: if I search the forums for the keyword "demons" by the author "rasgon" I'm only getting 6 search results returned, and I know he's written plenty more than that about demons :D
Mystic-Scholar
PostPosted: Thu Apr 25, 2013 8:16 am    Post subject:

Well, it's working for me, so Gary must have gotten it corrected. Woo-hoo! Happy Cool
vestcoat
PostPosted: Wed Apr 24, 2013 11:24 pm    Post subject: Re: ***UPDATE*** Search Restored?

PSmedger wrote:

I may have restored the full index for searching the forums again, but I'll need you to test it to be sure its right.

It seems to be working. Thank you SO much! These forums are a tremendous resource and I reference them all the time.
Dark_Lord_Galen
PostPosted: Thu Apr 18, 2013 10:00 am    Post subject:

Mystic Scholar wrote:
Talk about delusions of grandeur! rolleyes

Laughing Laughing Laughing Laughing

Have always been one to set goals HIGH,,, anything less is settling.... Cool
Mystic-Scholar
PostPosted: Thu Apr 18, 2013 9:36 am    Post subject:

Sorry! Wasn't logged in! Embarassed

That was me, DLG. Wink Laughing

Who'd a thunk I could yank people's chains anonymously!? Happy


Mwahahahahahahahaha!


Just some food for thought! Wink Evil Grin
Guest
PostPosted: Thu Apr 18, 2013 9:35 am    Post subject:

Dark_Lord_Galen wrote:
Also couldnt help but notice a "family resemblance" in Avatars . . . might at some distant point in my future ascend to JUNIOR OVERLORD.


Talk about delusions of grandeur! Shocked rolleyes

Laughing Laughing Laughing Laughing