Signup
Welcome to... Canonfire! World of GreyhawK
Features
Touring the Flanaess
Greyhawk Wiki
#greytalk
JOIN THE CHAT
ON DISCORD
    Canonfire :: View topic - Article Submission Problem
    Canonfire Forum Index -> Canonfire! & GreyTalk Help and Feedback
    Article Submission Problem
    Author Message
    Adept Greytalker

    Joined: Apr 26, 2002
    Posts: 393
    From: Canada

    Send private message
    Sat Aug 26, 2017 6:48 pm  
    Article Submission Problem

    Hi,

    I'm trying to submit the next Silver Wolf chapter, but there's a problem. The document editor links are missing, and the text editor takes out all the paragraph separations.

    Just bringing it to the admins' attention.
    Black Hand of Oblivion

    Joined: Feb 16, 2003
    Posts: 3769
    From: So. Cal

    Send private message
    Sat Aug 26, 2017 11:13 pm  

    I just submitted a dummy article to check for functionality, and everything went through fine.

    All of the editing tabs are there along the bottom of the entry window.

    I was getting some odd DEBUG issues with something else a day or two ago, but not now, so maybe whatever was going on then was affecting your submission. Try again, just to see if the same problem still exists.

    EDIT: I have up to Part VIII in the queue, so if that is all there is so far then everything went through.
    _________________
    - Moderator/Admin (in some areas)/Member -
    Adept Greytalker

    Joined: Apr 26, 2002
    Posts: 393
    From: Canada

    Send private message
    Fri Sep 01, 2017 8:03 pm  

    I tried again. No good. Sad
    Black Hand of Oblivion

    Joined: Feb 16, 2003
    Posts: 3769
    From: So. Cal

    Send private message
    Fri Sep 01, 2017 8:21 pm  

    Don't know what to tell you. Everything is working, and I've received eight articles from you recently. Make sure you are previewing before submitting, etc.
    _________________
    - Moderator/Admin (in some areas)/Member -
    Adept Greytalker

    Joined: Apr 26, 2002
    Posts: 393
    From: Canada

    Send private message
    Sat Sep 02, 2017 11:22 am  

    Whatever the problem is, it has to do with the Chrome and Firefox browsers. I used the new Internet Explorer system, and it worked fine.

    Maybe the software that CF uses is no longer compatible with them? I've submitted to another website that's had similar problems.
    Display posts from previous:   
       Canonfire Forum Index -> Canonfire! & GreyTalk Help and Feedback All times are GMT - 8 Hours
    Page 1 of 1

    Jump to:  

    You can post new topics in this forum
    You can reply to topics in this forum
    You can edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Forums ©


    Canonfire! is a production of the Thursday Group in assocation with GREYtalk and Canonfire! Enterprises

    Contact the Webmaster.  Long Live Spidasa!


    Greyhawk Gothic Font by Darlene Pekul is used under the Creative Commons License.

    PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
    Page Generation: 0.27 Seconds